SC ELECTROFLUX SRL este o societate cu capital privat,care s-a infiintat la sfarsitul anului 2002,cu sediul in localitatea Carcea,Aleea 1 Aeroportului, judetul Dolj. Activitatile de baza sunt distributia, comertul en gross si en detail al produselor electrice, electrocasnice, scule, unelte, feronerie, conductori electrici, etc. Ne desfasuram activitatea la cele patru puncte de vanzare din municipiul Craiova situate doua pe strada Calea Bucuresti nr.129A, Complex Comercial SUCPI, unul pe strada Caracal nr.160, Complex Comercial Banie iar sediul central in localitatea Carcea. Firma este certificata SREN ISO 9001/2000 din anul 2007.
         SC ELECTROFLUX SRL detine in portofoliu mai mult de 4000 de produse furnizate de producatorii si partenerii nostri. Prioritatile noastre sunt largirea gamei de produse, specializarea pe domenii de activitate, dezvoltarea serviciilor si a productiei. Zona de distributie este la nivel national, fiind distribuitori ai unor producatori si importatori de prestigiu. Avem relatii de colaborare cu peste 500 de clienti din toata tara. Pentru a veni in intampinarea cerintelor dumneavoastra prin relatiile stabilite cu partenerii nostri, putem fi furnizorul dumneavoastra pentru o gama larga de produse. Excelenta partenerilor si furnizorilor, cumulate cu o munca asidua a echipei ELECTROFLUX ne-a permis atingerea obiectivelor stabilite.
        Activand intr-un domeniu in continua dezvoltare cifra de afaceri a firmei a crescut de la an la an, mentinandu-ne speram si pe viitor pe un trend ascendent. Suntem in continuare in cautare de parteneri de afaceri, conditiile de colaborare fiind unele foarte rezonabile.


Harta cu Zonele de Distributie
You need to upgrade your Flash Player

  •                   Zona acoperita in prezent
  •                   Zona care va fi acoperita incepand cu anul 2012
  •                   Zona in care nu facem distributie in mod curent